Forårsferie på fire øer .

 

Vi var til en alle tiders fødselsdag på Oreby kro på Lolland og boede hos min bror i Nykøbing F i Campingvognen, så synes vi lige så godt at vi kunne holde lidt ferie samtidig. Vi valgte at køre til Møn, bagefter til Rødvig og slutte af i Køge.

 Efter et dejligt morgen bord kørte vi mod Møn og ankom om formiddagen til Møns Klint Camping hvor vi har været før. Det er en rigtig dejlig od også noget dyr plads. Men vi kom til at ligge rigtig godt der og varme i baderummene det var bare alle tiders.

 

Stranden ved Møns Klint

 

 

Gule og hvide annemoner

 

Et træ ved Møns Klint

 

 

Søen Ved Liselund

 

Liselund Slot

 

Huset ved Liselund

 

Påfugl ved Liselund

 

Vores plads ved Møns Camping

Vi gik ned ved klinten og kunne ikke komme ned på stranden og måtte op af trappen igen, vi gik så ind og så Møns Geo Museum der var rigtig flot men ikke så stort som betalingen lovede. Vi gik så ned ude ved Liselund Slot og der ligger der så mange træer at det er umuligt at gå der men vi fik da en lille tur der. Parken ved Liselund Slot er jo rigtig flot med mange flotte træer mange ænder og et par påfugle.

Vi følte at både her og senere på turen var vi ret alene på turen.

 

Gård i Præstø

 

De små huse i Præstø

 

Efter et par dage ved møen kørte vi videre til Rødvig Camping ved Stevns Klint. Vi kunne bare finde en plads og det gjorde vi og vi havde den flotteste solnedgang på hele turen. Vi var selvfølgelig nede og skulle gå på stranden, men det var ikke så nemt på de sten der lå der. Vi gik så ned og kiggede på den dejlige havn der ligger der. Dagen efter havde vi bestilt en tur under jorde og det var rigtig spændende. Vi så først en film om koldkrigstiden og bagefter gik vi rundt og kiggede over jorden og så gik vi under jorden. utroligt at der har kunnet leve så mange mennesker der ( Vi så godt nok kun halvdelen af anlægget ) Det var en ordentlig tur vi fik der af en super god senior sergent der kunne sit stof. Vi var også en tur ude på stranden og kigge lidt og så inskriptionen fra de østtyske folk der havde været på besøg om natten.

.

Stranden ved Rødvig

 

 

Skilt ved Rødvig værft

 

Kunst

 

Solnedgang ved Rødvig Campingplads

 

Stevsfortet

 

Stevsfortet

 

Stevsfortet

 

Stranden ved nødudgangen fra Stevsfortet

 

 

Stevsklint

 

Højerup Gl. Kirke

 

Rødvig havn

 

Solnedgang ved Vallø Camping

 

Vi sluttede turen af på Vallø Camping ved Køge en dejlig plads lige som de andre vi har ligget på. Vi var en tur inde i Køge og kigge lidt og besluttede så at køre hjem dagen efter på grund af vejret. Det havde været rigtig meget blæsevejr og ikke ret mange grader varmt, Vi havde is på bilen om morgenen et par gange og så er det jo rigtig dejligt at komme hjem til brændeovnen. Men det har været en rigtig dejlig tur og vi havde jo det varme tøj med så det har været rigtig godt.

Forside            Ferier