Maribo Sø Camping

I starten af august var vi fire dage i Maribo på Maribo Sø Camping, en dejligt beliggende plads lige ned til Maribo søerne. Vi havde lejet en hytte i fire dage for at holde lidt ferie selv om vi var ved at sælge vores hus.

And til aften ?

Hytten var ikke noget at skrive hjem om, men vi sov da godt om natten og vågnede om morgenen ved at ænderne snadrede og plaskede i vandet under vores hytte! Det var meget hyggeligt med ænderne der gik rundt og inspicerede pladsen. 

Maribo Sø Camping Har fået nye hytter siden og de ser jo anderledes lækre ud. Se herunder eller på deres hjemmeside www.maribo-camping.dk

New2006

Havfrue på besøg i Nysted

Bade og køkkenfaciliteter m.m. var bare rigtig gode. Ellers var vi rundt og kigge på de lokale seværdigheder, en ny spændende ting var det nye sukkermuseum i Nakskov, (jeg har samlet roer op ved jernbaneoverskæringen lige uden for som dreng ) og i Nysted fandt vi en rigtig godt beliggende restaurant nede på havnen. Vi var der en onsdag, desværre, for det er om fredagen de har supertilbud på oksesteg. Men vi fik god mad .

                           

Retur