Julemarked tur

 

Vi tog af sted sidst i november, så det passede med åbningen af julemarkederne i de fleste byer i Tyskland, 25. november. Vi tog færgen derned til den nette pris af 529 kr.for bil solo og så er den tur da betalt. Vi havde rigtig godt, koldt og klart vejr på turen. På nær da vi skulle hjem, regn hele vejen.

Vi havde ikke cv'en med, men valgte at bo på hotel i Bad Oldesloe i mellem Lübeck og Hamborg

Lübeck har det hyggeligste julemarked og ret mange cafeer, hvis man får lyst til andet end Glüwein og Bratwurst. Det er godt at komme ret tidligt (ca. kl. 10) Der kommer rigtig mange mennesker hen af middagstid.

Turen til Hamborg var med toget og der var endda gratis parkering (park and ride) lige ved stationen og så 24 min. efter stod vi midt i Hamborg og der er der jo bare 8-10 julemarkeder. Lige fra Reberbahn til Rådhustorvet. Ikke alle lige spændende, men det ved Rådhuset var absolut det bedste og havde absolut den bedste Glüwein og og de lækreste Bratwurst.

På hjemvejen var vi lige en tur inde i Flensborg og kigge på deres julemarked, men det var lige inden frokost, det var lige åbnet og vi skulle jo også hjemad. Det gør sig bedst om aftenen og når man har bedre tid. Men alt i alt var det en rigtig god tur med mange gode juleindtryk.

Jeg vil lade billederne fortælle resten.

 

Lübeck

Lübeck

Lübeck

Hamborg

Hamborg

Hamborg

Hamborg

Hamborg

   

Lübeck

Lübeck

 

Lübeck

 

Hamborg

 

Hamborg

Hamborg

Hamborg

Hamborg

 

 

 

 

ForsideFerier