Tur til Korsør sept. 13

 

Vi havde nogle fridage sidst i september og da vejret så ud til at blive fint måtte vi en tur ud og trille med cv'en. Det blev til en rigtig god tur, hvor vi slog støttebenene ned på  Korsør Lystskov Camping Det er en  dejlig plads der ligger fint for udflugter og cykelture i området.

Der er en god cykelsti langs Korsør Nor ind til byen hvor vi besøgte Kongegården, Fæstningen hvor vi så en kunstudstilling og var oppe på 1. sal og se By og Overfarts museet, det havde en meget spændende og flot udstilling der absolut er et besøg værd. Og så er det endda gratis at komme ind og kigge

Vi cyklede også en tur ud til broen for at se den nedefra og gå en tur under den ud til den lille klint der er lige nord for broen. Når man er under broen kan man jo lige prøve om man kan gi' den et lille løft.

Lystskoven ved campingpladsen har også gode gå og cykelstier og er en dejlig skov med sommerpavillon, stendysser og badestrand. (vi prøvede den ikke)  ud til Storebælt.

 Husk cykelhjelm! man kan få skrammer når man bliver for modig på de små cykler, ude på stierne i skoven.

Skælskør ligger jo også tæt på, hyggelig by og havn. Har en fin fiskeforretning på havnen og lige i udkanten af byen mod Korsør ligger en flot Antik og træskærer forretning, der er et stop værd.

Slagelse var ved at gøre klar til Skt. Michaels Nat i Slagelse bymidte og det så ud til at blive en hyggelig aften i byen. Vi valgte dog at ta' et par gode bøffer med hjem til grillen og hygge os med lidt godt fra den på vores sidste aften, på denne tur.

 

Vi tog et par billeder og de viser lidt om vores lille gode tur i det flotte vejr.

Broen set ude fra klinten

Isbådsmuseet og Revhuset

   

Lidt godt fra Lystskoven

Stendysse i Lystskoven

Fine cykel og gangstier i Lystskoven

 

Ved Skælskør havn

Ved Skælskør havn

Den flotte gamle stationsbygning i Korsør

Hotel Storebælt, H C Andersens yndlingshotel, engang, nu Havnekontor.

Fæstningen med det gode bro og lokal museum

Solnedgang ved Storebælts Broen og tak for denne gang

 

ForsideFerier