Vikingerne i Frederikssund, et syn for guderne

Erikstig's - Feriesider

 
 

Nysted juli 11

 

 

Torsdag den 21. juli, fruen har et par ekstra dage fri, solen skinner og vi har fået lov at tage vores næstældste barnebarn (knap 3 år ) med på weekend tur. Solen skinner, der er næsten ingen vind, så vi kører fint ned over Sjælland og frokosten nydes ved den lille legeplads ved Farø broen.

Vel ankommet til Nysted Camping får vi anvist en dejlig plads og sætter forteltet op. Vi skal jo rigtig nyde vores fire dage der, men mens vi drikker eftermiddagskaffe der, begynder det at regne og det bliver det så ved med til vi kører hjem søndag eftermiddag!!

Junior nød dagene der fordi når det regner hele tiden er der ingen konkurrence om mooncar'ne og han havde ikke noget imod at være ude i regntøj, så vi fik også prøvet vores godt af. Det var tæt!

Lørdag var vi en tur i Knuthenborg, fin dag til det, der var ikke mange besøgende, alle borde, bænke var ledige, men stod i eller bag ved en stor sø. Dyrene er jo næsten lige så spændende at kigge på i regnvejr og lod ikke til at være generet af regnen.

Beachvolley banen ved Skansen, var også spændende, den var helt oversvømmet og så der var en helt lille flod fra den ned til stranden.

Så vi havde en rigtig dejlig weekend med historier, spil og mooncar. Hvad betyder så lidt regn?
Der kom noget over 100 mm. så det blev da til en del. Men vi havde en rigtig hyggeweekend

Vores presenning kunne  vores afløsere på pladsen bruge under deres egen , den var lige til at smide ud, tæppet fik en større rengøring og teltet tog det et par dage at tørre, selv om der var rendt en del vand af i bagagerummet. Det styrtede ned mens vi pakkede sammen og junior tog en sidste tur i mooncar'en, han blev rigtig god til dem. Hele pladsen var efterhånden godt opkørt.

Nysted Camping er en dejlig plads med en super beliggenhed, der må være dejligt også når solen skinner!

Der er et lille men. Da vi kom hjem så vi at de var Dcu partner plads, men vi havde ingen rabat fået og det mente Henrik, da vi kontaktede ham, at det var vores eget ansvar at be' om det.
Det er jeg ikke helt enig i !!
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ferier