Skærby Camping juni 2004.

 

Fri i en uge, hvad skal vi bruge den til?  bare slappe af. Et par af vores venner tilbød os en tur i deres Camp.vogn, det tog vi  imod. Odsherred er et område vi ikke kommer til så tit mere, så valget faldt på Skærby Camping.

Holbæk havn

Vi henter campingvognen fredag, en Adria 432 px , en dejlig vogn med dobbeltseng og en god indretning og godt udstyret, pakker den og lørdag morgen kører vi . Vi ankommer i det dejligste solskin, finder en plads og spiser frokost ude og nyder at det gode vejr. Det er en dejlig plads med gode faciliteter, dog bliver der ikke gjort så meget rent søndag til onsdag, men ellers en rigtig dejlig plads, næsten lige ned til den dejligste sandstrand.

 Vi havde vores cykler med og cyklede dejlige ture , bl.a. på et stykke af Isefjordsstien langs fjorden og gennem Hov vig, fuglereservat, var ude og se Annebergsamlingerne og det Gamle Amts Sygehus og det lille museum der er der endnu og har åbent hver søndag i sommerhalvåret, meget spændende. Vi var også en tur med færgen til Hundested. Vi handlede røgvarer på Rørvig havn, fine varer. En tur til Gniben blev det også til, dog i bil da det blæste meget den dag, der blev vi mødt med maskinkanonsalver, Gniben var lukket p.g.a. skydning. På Odden havn handlede vi røgvarer med hjem, lige så gode som i Rørvig. Odden havn røgeri er tegnet af Arne Jacobsen.

Onsdag vågner vi ved lyden af regn på taget, var det mon den sommer?. Vi havde planlagt at køre hjem onsdag, så efter morgenmaden læsser vi cyklerne på taget, drejer støttebenene op og trille hjemad. Vi havde nogle rigtig dejlige dage med ret godt vejr, nogle gode grillaftener og ca. 80 km. gode cykelture og sovet godt i en dejlig dobbeltseng.

                                 

Foto: Skærby's hjemmeside

 

Retur